ODLAZAK NA NAJVEĆI SVJETSKI SKUP – RIMINI WELLNESS, ITALIJA

Bodybuilding i fitness savez Crne Gore, u saradnji sa turističkom agencijom “Atlas Tours” iz Podgorice, organizuje odlazak na najveći svjetski sajam posvećen fitnesu, biznisu, sportu, fizičkoj kulturi i zdravoj ishrani – Rimini Wellness, koji će se održati od 30. maja do 02. juna 2019. godine u Riminiju, Italija.

Pozivamo sve zainteresovane fitnes instruktore, trenere i stručna lica bodybuilding i/ili fitnes klubova da se prijave. Rok za prijavu ističe 24 aprila. Broj mjesta je ograničen na 18. Osnovna cijena aranžmana po osobi iznosi 235€ i obuhvata:
➡ prevoz turističkim kombijem
➡ kartu i kabinu za brod na relaciji Split-Ankona
➡ smještaj u Riminiju (2 noćenja/doručka)
➡ ostale propratne putne troškove

Polazak za Rimini je 30. maja, a povratak 03. juna. U toku boravka osim posjete fitnes sajmu, u cijenu su uračunati i raznovrsni turistički obilasci: posjeta šoping centru, razgledanje kulturno-istorijskih znamenitosti San Marina i dr.

BFSCG će sufinansirati troškove u iznosu od 15% od osnovne cijene za sve prijavljene, dok bodybuilding i/ili fitness klubovima koji su članovi Saveza odnosno njihovim zasposlenima (fitnes instruktori/treneri i druga stručna lica), kao i onima koji u periodu do 15. maja postanu članovi Saveza, obezbijedjujemo sufinansiranje troškova posjete ovoj manifestaciji od 30%.

Takodje, svi bodybuilding i/ili fitness klubovi koji žele postati članovi našeg Saveza, u periodu do 15. maja mogu to učiniti bez plaćanje naknade za članstvo, i na osnovu toga ostvariti popust od 30% na osnovnu cijenu aranžmana odlaska u Rimini.

Osim toga, članstvo u Savezu će klubovima pružiti brojne benefite na godišnjem nivou.

Za prijave i sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na: 
➡ office.bfscg@gmail.com
➡ tel.: 068412323 067302788

https://en.riminiwellness.com/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *